Disconnecties en ARS

Gamme ARS Aubia

Disconnecties

Het disconnectiesysteem is geschikt voor de scheiding tussen het stadwater en de rest van de installatie, de bedoeling is om alle besmetting te vermijden met het stadwater. Het disconnectiesysteem wordt gebruikt om vijvers te vullen, bij zwembaden, irrigatie... volgens standaard normen. Deze systemen zijn gecertifieërd BELGAQUA en ze behoren aan de normen EN 1717 cat. AB. 

Constructie

Deze systemen zijn voorzien met een bijvullingsvlotter waarbij een drukverhogingsgoep erop geplaats word, die voedt het watercircuit van het huis, tuin... het geheel werkt automatisch.

Disbox 20

Compact systeem, met een wachttank van 18L, vlotterkraan 1/2’’ groot debiet NSF gekeurd, een overloop van 31 mm (M). Drukverhogingsgroep met een jet pomp of meercellige pomp die geleidsarmer is en met een grotere rendement. Plaatsing op vloer of muur en links of rechts. 

Disbox 200

Systeem met een wachttank van 200L, vletterkraan 3/4'' groot debiet NFS gekeurd, een overloop van 40 mm. Monteer met een drukverhogingsgroep met een jet pomp of meercellige pomp of een onderwater pomp in het wachttank.

Regenwatersysteem

Het regenwatersysteem ARS (Aubia Rain System) zijn voorzien om het pompen en het gebruik van het regenwater zonder het besmetting te vermeiden van het stadwater door het regenwater. Beschikbaar in een automatisch of manueel model (het schommelen automatisch of manueel van stad-/regenwater wanneer het tank leeg is). Onze systeem zijn BELGAQUA gekeurd en behoren aan de normen EN 1717 cat. AB.

Constructie

Onze systemen zijn voorzien met een disconnectie wachtank met een bijvullingsvlotter waarbij een drukverhogingsgoep erop geplaatst word, die het watercircuit voedt van het huis, tuin... Het geheel werkt ofwel manueel ofwel automatisch met behulp van een vlotter in de citerne die schakel automatisch op het stadwater wanneer de citerne bijna leeg komt.

ARS 20

Compact systeem met een wachttank van 18L, vlotterkraan 1/2’’ groot debiet NSF gekeurd, een overloop van 31 mm (M). Drukverhogingsgroep met een jet pomp of meercellige pomp die geluidsarmer is en met een groter rendement. Plaatsing op vloer of muur  (links of rechts). De automatische modellen zijn geleverd met een muraal elektrische koffer, die aanduid welke functie bezig is. Een model met horloge is ook bekrijgbaar, dit model vernieuwt periodiek het stadswater van de wachttank. 

ARS 200

Systeem met een wachttank van 200L, vlotterkraan 3/4'' groot debiet NFS gekeurd, een overloop van 40 mm. Gemonteerd met een drukverhogingsgroep met een jet pomp, een meercellige pomp of een onderwater pomp in de wachttank. Ook beschikbaar met een elektrische kast met horloge. 

Link naar de cataloog: