Sproeiers

Sproeiers Hunter

Aubia verdeelt sedert meer dan 25 jaar het amerikaans merk "HUNTER" één van de grootste fabrikanten van sproeiers. De alomgekende PGP wordt verondersteld als de référentie onder de turbine sproeiers voor tuinen. Vandaag vind u onder de produkten van "HUNTER" een compleet gamma geschikt voor tuinen, parken en sportterreinen. "AUBIA" heeft een uitgebreid gamma direct uitleverbaar, van kleine MP rotators tot de G900 voor golfterreinen. 

Sproeibuizen

De buizen zijn kleine uitschuifbare sproeiers met vaste straal (draaien niet). Zijn aan te raden voor kleine tuinen, kleine perken en en boorden. Eenvoudig, goedkoop, duurzaam, gemakkelijk te regelen met een sproeiwijdte tot 5,5 m.

Turbine sproeiers

Turbine sproeiers bestaan met één of meerdere draaiende stralen. Ze laten een grotere sproeiwijdte toe. Verschillende modellen zijn beschikbaar van de MP rotatoren tot meerdere stralen en sproeiwijdte van 4 tot 10 m, tot de modellen met een sproeiwijdte tot maximum 48 m. Verschillende uitvoeringen voor allerhande toepassingen zoals sproeiers met grote draaisnelheid voor tennisterreinen en paardenpistes, sproeiers met dubbele buizen voor voetbalterreinen, sproeiers met ingebouwde kranen voor golfterreinen, ... Een compleet gamma geschikt voor bijna elke nodige toepassing.

Link naar de cataloog: