Zelfaanzuigende pompen & Hydrofoor

Gamma pompen drukverhoging Aubia

Aubia beschikt over een groot gamma van zelfaanzuigende pompen van het type "Jet" alsook zelfaanzuigende meercellige pompen die geluidsarmer zijn en een groter rendement hebben. Alle pompen zijn beschikbaar met een groot gamma toebehoren, daarmee kunnen wij verschillende versie hydrofoorgroepen met elektronische sturingen ofwel verschillende modelen van ketels monteren.

Pompen type "Jet" in gietijzer

Zelfaanzuigende pomp in gietijzer voorzien voor het zuigen van proper water tot 8 m diep. De pompen hebben een waaier in messing, motoras in roestvrijstaal AISI 416, Leiwiel en venturi uit Noryl. Ze zijn stevig en gebruiksvriendelijk en ze passen bij de meeste installaties, zelfs bij moeilijke zuig condities.

Pompen type "Jet" in roestvrijstaal (RVS)

Zelfaanzuigende pomp in gietijzer voorzien voor het zuigen van proper water tot 8 m diep. De pompen hebben een waaier uit Noryl of RVS, motoras in roestvrijstaal AISI 420. Ze zijn stevig en gebruiksvriendelijk en ze passen bij de meeste installaties, zelf bij moeilijke zuig condities.

Zelfaanzuigende meercellige pompen

Zelfaanzuigende meercellige pomp in roestvrijstaal ontwikkeld voor proper water met een aanzuig diepte tot 8 m. Waaiers, flenzen en motoras in roestvrijstaal. Zeer geluidsarme pomp met startventiel, hoge rendement met weinig elektriciteitsverbruik. Voorzien voor waterbevoorrading van huizen, landbouwbedrijven, ondernemingen, tuinen... vanaf watertanken, bronnen, putten.

Drukverhogingsgroep met elektronische besturing 

Pumpcontrol

Elektronische drukregaal PC02 en PCDSK, waardoor de pomp vanzelf start op drukinstallaties. Bij waterafname start de pomp automatisch, bij het sluiten van de kranen stopt de pomp. Plaatsing op de persleiding. Voor de DSK modellen is er een instelbare startdruk van 1,5 tot 2,5 bar met automatische reset (4 pogingen). LED-lampjes voor spanning, pomp in werking, storing. Ingebouwde droogloopbeveiliging.

Archimede

Elektronische regelaar die de pomp automatisch start bij waterafname en de pomp stopt bij het stuiten van de kraan. De "Archimede" heeft een snelheidsvariator meer, hij regelt automatisch de snelheid van de pomp om een ideale druk te krijgen. De constante druk heeft als bedoeling de pomp minder energie te laten verbruiken. Deze elektronische regelaar heeft ook verschillende beveiligingen o.a. droogloopbeveiliging.

Drukverhogingsgroep met ketels

Klassieke drukverhogingsgroep met hydrofoorketels, drukschakelaar (met onderdrukbeveiliging voor monofase groepen), manometer en toebehoren. Verkrijgbaar op CIMM, Amtrol of WellMate ketels. De groepen kunnen gemonteerd worden met een elektronische koffer voor de controle en het beschermen met een duksensor, dit systeem is ideaal voor ondernemingen, landbouwbedrijven, collectiviteiten...

Link naar de cataloog: