Zwembad pompen

Aubia zwembad pompen

De pomp is het hart van uw zwembad, ze draait continue verschilllende uren na elkaar. In vol seizoen garandeert dit u een goede filtratie van uw zwembadwater. Voor kleine en middelgrote zwembaden stelt AUBIA zijn gamma pompen AUBIA ZEN voor, opgesplitst in verschillende modellen. Alsook pompen Sta-Rite zijn opgenomen in het gamma.

Aubia ZEN-I

De ZEN-I is geschikt voor bovengrondse of kleine ingegraven zwembaden tot 30 m3. Zelfaanzuigend met gemakkelijk te reinigen voorfilter, geluidsarme motor, samengesteld met onderdelen die een lange levenduur garanderen. De ZEN-I is niet geschikt voor zout- of zeewater. 

Aubia ZEN-S

De ZEN-S is geschikt voor kleine en middelgrote privé zwembaden. Professionele zelfaanzuigende pomp, met gemakkelijk te reinigen voorfilter. Er is geen contact tussen het water en de motor as en onze pomp beschikt een mechanische dichting uit Silicium/koolstof AISI 316. Geschikt voor zout- en zeewater. Robuuste en geluidarme motor IP55 met rollementen, condensator... voorzien van een uitstekende kwaliteit. De pompen zijn beschikbaar met een motor van 0,37 kW tot 1,1 kW.

Aubia ZEN-VVS

De VVS heeft dezelfde constuctie van de ZEN-S (zie hierboven), maar is uitgerust met een motor met variabele snelheid. Deze aanpassing laat u toe de snelheid van uw pomp te regelen volgens de uitvoering van uw zwembad, wat leidt tot energiebesparing. Drie regelbare snelheden met regeling van 30% tot 100% met geheugen en een LCD scherm. De regeling van de pomp is uiterst eenvoudig.

Aubia GOLD

De meest professionele zwembadpomp. Zeer geluidsarme zelfaanzuigende pomp. Heel betrouwbare werking met hoge rendementen. Geschikt voor zout- en zeewater. SKF kogellagers, AISI 316 motoras en "Burgmann" mechanische dichting. De GOLD is geschikt voor water met chloor, zout- en zeewater (max. 4 % zout)

Aubia GOLD-PVS

De GOLD PVS heeft alle voordelen van de klassieke GOLD maar die worden toegevoegd van twee grote voordelen, namelijk een permanente magneetmotor en variabele snelheid. De GOLD-PVS geeft u de mogelijkheid om tot 75% energiebesparing. De drie vaste toerentallen zijn gemakkelijk aanpasbaar. Een model volstaat voor elk type zwembad 70m3.

STA-RITE 5P2R & 5P6R

Het merk STA-RITE is zeer uitgebreid. De pompen 5P2R en 5P6R zijn geschikt voor kleine, middelgrote tot grote privé zwembaden. Ze zijn uitgerust met een robuuste motor ATB en een sluitingsring die het onderhoud vergemakkelijkt. Voor zoutwater is een speciale versie voorzien, de S5P2R of de S5P6R (alsook voor zeewater). De pompen zijn beschikbaar met een motor van 0,37 kW tot 2,2 kW

Link naar de cataloog: